Prima ședință de Consiliu Local la Năvodari

1005
Prima ședință de Consiliu Local la Năvodari - 067d1992490e19b646a000ab9ead7f18.jpg
În cadrul primei ședințe pe anul acesta a Consiliului Local Năvodari au fost dezbătute 17 proiecte. Consilierii locali împreună cu pri-marul Nicolae Matei au analizat o serie de aspecte ce țin de buna ges-tionare a problemelor orașului Năvodari, atât pe termen lung cât și din viitorul apropiat.
Potrivit convocatorului, pe ordinea de zi s-au aflat o serie de aspecte ce țin de acordarea serviciilor medicale gratuite persoanelor aflate în evidența DAS și reabilitarea "Cantinei Sociale și Centrului de zi Năvodari".
Totodată, s-au discutat proiectele de licitație pentru vânzarea a două spații aflate în clădirea 15 de pe strada Mării, acordarea cotei de carburați pentru Poliția din oraș și desemnarea reprezentanților Consiliului Local în Consiliile de administrație ale unităților de învățământ.
De asemenea, consilierii locali ai Primăriei Năvodari au dezbătut situația acordării facilităților fiscale pentru persoanele fizice potrivit Codului Fiscal pe 2011, au stabilit taxele și impozitele pe anul acesta și au supus aprobării studiul de fezabilitate al proiectului ce vizează înlocuirea sistemelor clasice de încălzire cu sisteme care utilizează energie solară pentru Grupul Școlar "Lazăr Edeleanu".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Experiența "Hexagon"
Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul înalță baricade în fața Săgeții
Pagina a fost generata in 0.5091 secunde