Primăria Medgidia distribuie tichetele sociale. Iată cine beneficiază de ele

1226
Primăria Medgidia distribuie tichetele sociale. Iată cine beneficiază de ele - x-medgidia-tichete-sociale-1702305759.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 12 decembrie 2023, Primăria Municipiului Medgidia, prin Direcția de Asistență Socială va acorda tichete sociale pentru următoarele categorii de beneficiari:

- pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 1.125 lei/lună;

– persoanele cu handicap grav sau încadrate în gradul I de invaliditate, adulţi şi copii neinstituţionalizaţi;

- persoanele cu handicap accentitat sau încadrate în gradul II de invaliditate, adulţi şi copii neinstituţionalizaţi ale căror drepturi obţinute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 1.125 lei/ lună inclusiv;

- persoane cu handicap mediu și ușor sau încadrate în gradul III de invaliditate, adulţii şi copii neinstituţionalizaţi ale căror drepturi obţinute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 1.125 lei inclusiv/lună.

O persoană beneficiază de tichete sociale în valoare de 50 lei o singură dată și pentru o singură categorie căreia îi aparține la data distribuirii tichetelor.

Tichetele se vor ridica de la sediul Direcției de Asistență Socială, în baza actului de identitate, în următorul interval orar:

- Luni - Joi: 09.00 - 16.00;

- Vineri: 09.00 - 13.00.

Potrivit reprezentanților administrației publice locale, informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției de Asistență Socială din strada Tudor Vladimirescu, nr.13 sau la telefon 0241812300 interior 229 sau 230. (C.M.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5429 secunde