Primăria Medgidia organizează Festivalul Grătarului Uriaș în Piațeta Decebal
1749
Articole de la același autor
Primăria Medgidia organizează „Biblioteca Vie” la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu
23 Octombrie 2023
Trafic de coșmar și nervi întinși la maxim! Constanța, "capitala" sensurilor unice
29 Octombrie 2023
Reprezentanții UDTR au depus o coroană de flori şi au păstrat un moment de reculegere la bustul lui M.K. Atatürk, situat în Parcul Arheologic din Constanța
11 Noiembrie 2023
Ce combinații se mai fac în politică. "Noua alianţă este o opţiune bună şi pentru judeţul Constanţa"
24 Octombrie 2023
România se uneşte în bucate la sfârșitul acestei săptămâni în municipiul Medgidia, zona Piațetei Decebal, la Festivalul Grătarului Uriaș, eveniment organizat de administraţia locală.
Cele mai iubite bucate tradiţionale româneşti se vor prinde în horă şi nu vor fi puţine, întrucât bucătari iscusiți sosiţi din inima Ardealului vor da mână cu mână şi vor pregăti din zori şi până în noapte un festin culinar de sărbătoare: preparate tradiţionale româneşti, mii de cârnați şi sute de kilograme de pastramă de berbecuț la grătar sau în ceaun.
„Aici veţi găsi preparate pentru toate gusturile: pomana porcului, carne de porc la ceaun, pulpe de berbecuț la grătar, pastramă în bere la tigaie, pastramă friptă-n jar, pe funduri de lemn sau la ceaun, cârnaţi de casă tradiţionali din carne de porc sau cârnaţi de casă tradiţionali de vită cu porc, cârnaţi la garniţă, cârnaţi cruzi sau afumaţi, tobă, şi multe, multe altele. Nu vor lipsi nici băuturile româneşti care încălzesc sufletul, vin fiert şi ţuică fiartă din belşug, iar pentru cei mici clătite, cozonaci şi chec, acadele, waffe, ciocolată și prăjituri de casă”, au transmis reprezentanţii administraţiei locale din Medgidia.
Târgul este deschis zilnic, între orele 09:00 – 22:00, până pe data de 19 noiembrie, în municipiul Medgidia, zona Piațetei Decebal.
Cele mai iubite bucate tradiţionale româneşti se vor prinde în horă şi nu vor fi puţine, întrucât bucătari iscusiți sosiţi din inima Ardealului vor da mână cu mână şi vor pregăti din zori şi până în noapte un festin culinar de sărbătoare: preparate tradiţionale româneşti, mii de cârnați şi sute de kilograme de pastramă de berbecuț la grătar sau în ceaun.
„Aici veţi găsi preparate pentru toate gusturile: pomana porcului, carne de porc la ceaun, pulpe de berbecuț la grătar, pastramă în bere la tigaie, pastramă friptă-n jar, pe funduri de lemn sau la ceaun, cârnaţi de casă tradiţionali din carne de porc sau cârnaţi de casă tradiţionali de vită cu porc, cârnaţi la garniţă, cârnaţi cruzi sau afumaţi, tobă, şi multe, multe altele. Nu vor lipsi nici băuturile româneşti care încălzesc sufletul, vin fiert şi ţuică fiartă din belşug, iar pentru cei mici clătite, cozonaci şi chec, acadele, waffe, ciocolată și prăjituri de casă”, au transmis reprezentanţii administraţiei locale din Medgidia.
Târgul este deschis zilnic, între orele 09:00 – 22:00, până pe data de 19 noiembrie, în municipiul Medgidia, zona Piațetei Decebal.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 11 Noiembrie 2023
Joi, 02 Noiembrie 2023
Marţi, 31 Octombrie 2023
Duminică, 15 Octombrie 2023
Joi, 12 Octombrie 2023
Joi, 28 Septembrie 2023
Vineri, 15 Septembrie 2023
Vineri, 25 August 2023
Vineri, 25 August 2023