Primăria Năvodari are grijă de mediul înconjurător

253

Articole de la același autor

Cel mai recent proiect implementat în Năvodari, în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare, le-a oferit locuitorilor orașului ocazia de a scăpa de electronicele vechi, iar cei mai norocoși dintre ei s-au ales cu unele noi, din partea administrației locale condusă de primarul Nicolae Matei.


Tombola cu premii s-a desfășurat duminică, în fața primăriei, iar voluntarii la acțiunea organizată în premieră la Năvodari au extras câștigătorii. 

Un frigider, două friteuse, două cafetiere, două DVD-playere și un sistem audio și-au găsit locul în casele celor mai norocoși năvodă-reni, printre aceștia numărându-se și una dintre voluntarele din cadrul proiectului. 

Inițiativa a aparținut reprezentanților Primăriei Năvodari, în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare. 

Este pentru prima dată când Campania de colectare a ajuns la Năvodari, iar cu sprijinul acordat de Nicolae Matei, reprezentanții ROROM spun că acesta este doar în-ceputul unei colaborări fructuoase. 

Câștigătorii tombolei urmează să fie contactați telefonic pentru a se prezenta la sediul Primăriei Năvodari, de unde își pot ridica premiile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0693 secunde