Primarul Ancuța Belu, investit oficial în funcție. Aleșii de la ALDE au dat bir cu fugiții

695
2
Primarul Ancuța Belu, investit oficial în funcție. Aleșii de la ALDE au dat bir cu fugiții - mkogalniceanu-1466950896.jpg
Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, a depus, zilele acestea, jurământul de investire în cel de-al doilea mandat. Evenimentul a avut loc la Centrul de Tineret din localitate, în prezența subprefectului Mustafa Levent Accoium și a zeci de locuitori care au dorit să-i fie aproape. 


În această împrejurare, au depus jurământul și 11 consilieri locali din cei 17 aleși. De remarcat că, de la acest eveniment important, au lipsit șase aleși locali de la ALDE, principalii opozanți ai primarului în funcție. În altă ordine de idei, contracandidatul Ancuței Belu la alegerile din 5 iunie, Valer Iosif Mureșan, tot de la ALDE, a renunțat la mandatul de consilier local. 


"Poate le este teamă să pună mâna pe Biblie și să spună că vor lucra pentru binele localității. Îmi pare rău de cei care le-au acordat încrederea și au fost din nou păcăliți de aceste șase persoane", a spus, printre altele, primarul Ancuța Belu. 


Pe de altă parte, în cadrul ședinței a fost ales, cu unanimitate de voturi, și viceprimarul comunei, în persoana liberalului Daniel Ionuț Pandrea.


Comentează știrea

vio
27 iunie 2016
spre normalitate

Dumnezeu a asezat lucrurile asa cum trebuie la Kogalniceanu. Gasca de golani a betivului isi bate joc de interesele cetatenilor care i-au votat. Felicitari Primaritei și echipei sale.

nicoleta
27 iunie 2016
succes

Ii doresc mult succes primaritei si echipei sale!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6297 secunde