Primarul Mariana Gâju, mesaj pentru cumpăneni: „Am demonstrat că suntem uniţi!”

543
1
Primarul Mariana Gâju, mesaj pentru cumpăneni: „Am demonstrat că suntem uniţi!” - gaju-multumiri-1718194758.jpg
Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, reprezentant al Partidului Social Democrat, şi-a zdrobit contracandidaţii la alegerile locale de anul acesta. Mai exact, s-a impus cu un scor de 68,01%, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat candidatul din partea AUR la Primăria comunei Cumpăna, Marius Bolboaşă, care a obţinut doar 16,8%. Pe treapta a treia a „podiumului” a sosit George Tufă, de la Partidul Naţional Liberal, cu 11,16%.

La finalul alegerilor locale, Mariana Gâju a avut şi un mesaj pentru toţi locuitorii comunei Cumpăna.

„Dragii mei, vă mulțumesc din inimă, fiecăruia în parte, pentru votul de încredere, pentru susținere și implicare. Mulțumesc întregii echipe! Fără oamenii pe care i-am avut zi de zi lângă mine, colegi, prieteni, familie, nu aș fi reușit. Susținerea morală a fost importantă, la fel și cea emoțională.

Am demonstrat că suntem uniți, că avem încredere unii în alții și că ne dorim binele comunității noastre. Vom continua împreună, pe același drum. Cu hotărâre înainte! Construim, nu ne oprim!

Vă mulțumesc, dragi cumpăneni! Cu respect și aleasă prețuire, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju”, a transmis edilul.

Menţionăm că Mariana Gâju este primar al comunei Cumpăna din anul 2000.

Comentează știrea

TROFIN MARINELA
12 iunie

Felicitări, doamnă Gaju! Mă bucur foarte tare pentru dv. O dovadă că oamenii vă iubesc și dv. iubiți oamenii! Eu locuiesc în Constanța, dar va urmăresc evoluția și as fi fost dezamăgită dacă ați fi pierdut primaria. SUCCES! VĂ IUBESC!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.361 secunde