Tinerii din PNL se reunesc la Școala Politică de Vară de la Eforie Nord

217
1
Tinerii din PNL se reunesc  la Școala Politică de Vară de la Eforie Nord - tineriidinpnlscoaladevara-1473350499.jpg

Articole de la același autor

Tinerii liberali se reunesc, în perioada 8 - 11 septembrie, la hotel "Dunărea" din stațiunea Eforie Nord, în cadrul Școlii Politice a Tineretului Național Liberal. După ce ieri s-au cazat și au luat contact cu organizatorii, astăzi, participanții vor fi prezenți la primele lecții politice. Discursurile vor fi susținute de copre-ședintele PNL Vasile Blaga, vicepreședintele PNL Mihai Voicu, copreședinții TNL Sorin Moldovan și Costel Alexe, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, președintele organizației județene PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, rectorul Universității de Vest Timișoara Marilen Pirtea și europarlamentarul PNL Daniel Buda.

Tema evenimentului se numește "Tradiție vs. oportunism politic" și este considerată de către tinerii liberali o componentă a construcției culturii politice pentru alegătorii din România și o necesitate în contextul actual în care formațiuni politice conjuncturale, neancorate în tradiție, valori și direcție politică, speculează volatilitatea emoțională a unui electorat, de multe ori, insuficient informat. 

În cursul zilei de sâmbătă, în cadrul evenimentului, Filiala Constanța a Tineretului Național Liberal va organiza, de la ora 13.00, la sediul PNL Constanța din B-dul Ferdinand nr. 49, dezbaterea cu tema "Profesionalizăm politica". 

Comentează știrea

costica
9 septembrie 2016
Ai alături o echipă ambițioasă!

Vrei un viitor mai bun? E timpul sa schimbi ceva! Te asteptam cu drag in echipa noastra! Te vom instrui gratuit si vei incepe sa castigi bani, chiar si in timpul liber! Cauta-ne acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com pacurarucostica1963@gmail com http://www.commhubb.com/affiliate.php?ref=243447 http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4628 secunde