Vergil Chiţac a semnat un proiect important pentru infrastructura din Constanţa

288
Vergil Chiţac a semnat un proiect important pentru infrastructura din Constanţa - chitac-termoficare-1705589801.jpg

Articole de la același autor

Lucrările la rețeaua de transport și distribuție a sistemului de termie din municipiul Constanța, continuă. Joi, 18 ianuarie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a semnat contractul pentru execuția lucrărilor aferente etapei a IV a al proiectului „Reabilitarea Rețelelor Termice Secundare și Contorizarea la Nivel de Scară pentru Municipiul Constanța – Etapa IV”.

Proiectul este realizat cu finanțare din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin intermediul Programului Termoficare. Obiectivul general al proiectului constă în schimbarea a 23,255 km de traseu rețea termică de distribuție, aferentă a 12 puncte termice.

„Cel mai important proiect de infrastructură din Constanța intră într-o nouă etapă: am semnat contractul de lucrări pentru etapa a IV-a de modernizare a sistemului de termoficare. Înlocuim circa 100 km de traseu cu conducte noi și modernizăm 12 puncte termice.

Finanțarea de aproximativ 30 de milioane de euro se va realiza din Programul Termoficare al Ministerului Dezvoltării. În ciuda disconfortului de moment, acest mega proiect este cea mai importantă investiție din Constanța din ultimii 30 de ani, de pe urma căreia vom beneficia mulți ani de acum încolo. Să auzim de bine”, a transmis Vergil Chiţac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4967 secunde