Vergil Chiţac i-a retras atribuţiile viceprimarului USR al municipiului Constanţa, Florin Cocargeanu. "Condamn atitudinea lui"

63407
2
Vergil Chiţac i-a retras atribuţiile viceprimarului USR al municipiului Constanţa, Florin Cocargeanu.

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a hotărât să îi retragă atribuţiile viceprimarului USR, Florin Cocargeanu. Motivul este faptul că Florin Cocargeanu a votat în ultima şedinţă a Consiliului Local Constanţa împotriva proiectului care presupune un împrumut făcut de Primăria Constanţa pentru finanţarea cheltuielilor existente.

„Viceprimarul USR a votat în Consiliul Local Constanța împotriva proiectului prin care dorim să contractăm un împrumut pentru finanțarea cheltuielilor ce ni se cuvin.

Acest împrumut ne ajută să finalizăm un set de investiții în infrastructura din oraș, aflate în diferite stadii de implementare. Valoarea acestor proiecte este de aproximativ 2,1 miliarde de lei, din care 1,85 miliarde de lei reprezintă finanțare europeană, iar 250 milioane de lei sunt cheltuieli neeligibile, care, așa cum spuneam, sunt în sarcina noastră.

După votul și comportamentul domnului viceprimar, înțeleg că nu-și dorește să finalizăm aceste proiecte pentru care atât noi, cei din aparatul administrativ, cât și constănțenii ne-am zbătut foarte mult. Condamn această atitudine, cu atât mai mult cu cât anterior viceprimarul din partea USR, și-a declarat acceptul pentru contractarea de împrumuturi pentru dezvoltarea orașului", a declarat printre altele primarul Vergil Chiţac.


Florin Cocargeanu nu a avut prea multe de spus în legătură cu această decizie. "Nu mi se reproșează nimic pentru activitatea de viceprimar. Este linia pe care domnul primar a avut-o de ceva timp”


“Ce face Chițac? Își bate joc de voturile constănțenilor. Face tot posibilul să aducă USL-ul la Constanța. Vergil Chițac ar trebui să demisioneze din această funcție. USR nu renunță la guvernarea locală. Protocolul este călcat în picioare de Vergil Chițac”, a spus şi Stelian Ion.


Comentează știrea

Afacere Buna
10 martie 2023
90% UE - 10 % Primarie !

"Valoarea acestor proiecte este de aproximativ 2,1 miliarde de lei, din care 1,85 miliarde de lei reprezintă finanțare europeană, iar 250 milioane de lei sunt cheltuieli neeligibile, care, așa cum spuneam, sunt în sarcina noastră". Si "Centru de Privit Luna" sa fie, si tot e rentabil. (locuri de munca)

Raspopitu
11 martie 2023
De Ce,De Ce,De Ce..

Constanța arată că după un bombardament. Ex.Decopertarea bdul Lăpușneanu este fara logica ,se circulă fără probleme ,singura explicație ar fi rasplatirea unor promisiuni politice . Circulația autovehiculelor in oraș este un calvar .Domnule primar circuli cu elicopterul? Cred cu tărie că nu te mai alege nimeni in 2024. Este evident ca vrei o noua creditare ,preturile inițiale ale contractelor au crescut .Demisia imediată stimabile.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5443 secunde