Jandarmii vor veghea la buna desfăşurare a meciului dintre F.C.V. Farul Constanța şi F.C. Rapid București

251
Jandarmii vor veghea la buna desfăşurare a meciului dintre F.C.V. Farul Constanța şi F.C. Rapid București - x-masuri-1678455363.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 11 martie, începând cu ora 20.30, pe stadionul Central al Complexului Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” din localitatea Ovidiu se va desfășura meciul de fotbal dintre F.C.V. Farul Constanța şi F.C. Rapid București. Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului sportiv, jandarmii Grupării Mobile Constanţa vor acționa în zonele din imediata apropiere a stadionului, pentru prevenirea apariției unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică. Pentru că toate biletele au fost vândute, accesul în stadion se va face începând cu ora 19.00.

Pe această cale, reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobil „Tomis” roagă participanții la eveniment să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului. „Recomandăm spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. Totodată, precizăm că legislația în vigoare interzice următoarele: deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice; afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență; accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranța participanților”, au precizat aceştia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2076 secunde