Vergil Chiţac şi Ionuţ Rusu au supervizat lucrările de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu

348
Vergil Chiţac şi Ionuţ Rusu au supervizat lucrările de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu - chitac-1682357363.jpg

Articole de la același autor

Primarul Constanței, Vergil Chițac, și viceprimarul Ionuț Rusu au efectuat luni o inspecție pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pentru a monitoriza progresul lucrărilor și a găsi împreună cu antreprenorul cele mai eficiente soluții pentru a accelera procesul de asfaltare, amenajarea trotuarelor și iluminatul stradal.

„Ne pregătim pentru debutul sezonului estival și dorim să reducem pe cât posibil aglomerația cauzată de lucrările aflate în derulare pe acest segment de drum și în zonele limitrofe. Sunt convins că cetățenii înțeleg că scopul acestui proiect este de a moderniza infrastructura Constanței, însă totodată este absolut necesar ca și antreprenorul să intensifice ritmul muncii pentru a asigura o circulație fluidă, atât pentru localnici, cât și pentru turiști”, a precizat primarul Vergil Chițac.

În funcție de condițiile meteorologice, se estimează că până la finalul acestei săptămâni vor fi încheiate lucrările de modernizare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu în zona intersecției de la City Mall. Acestea vor include refacerea asfaltului și repunerea în funcțiune a semaforului.

Echipa Primăriei a vizitat și intersecția dintre bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu (Păpădie), unde lucrările de reorganizare sunt în plină desfășurare într-un ritm susținut. Confort Urban a oferit asigurări că până în weekend aceste lucrări vor fi într-un stadiu avansat de finalizare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5985 secunde