Veste bună pentru familiile din Cernavodă! Sprijin de branșare la încălzire, pentru nevoiași

123
1
Veste bună pentru familiile din Cernavodă! Sprijin de branșare la încălzire, pentru nevoiași - gheorghehansainvestitiilecontinu-1449746641.jpg

Articole de la același autor

Veste bună pentru familiile nevoiașe din Cernavodă! Primăria Cernavodă și S.C.Utilități Publice S.R.L. au demarat un proiect de sprijinire a persoanelor cu venituri mici, în vederea branșării la încălzire și apă caldă menajeră. 


Cernavodenii aflați în dificultate, cu venituri mai mici de 700 de lei/ membru de familie, pot beneficia de instalații de încălzire și branșare, cu plată în rate lunare, pe o durată de 12 luni. Pentru a putea obține aceste ajutoare, persoanele interesate vor depune la sediul S.C. Utilități Publice S.R.L., un dosar, care va conține actul de identitate și actul de proprietate. 


Peste 80 de familii din cartierul Dealul Sofia (de pe străzile: Vasile Lupu, Vlad Țepeș, Matei Basarab, Mihai Viteazul, Petru Rareș, Nufărului, Ștefan cel Mare, Plopilor), care și-au realizat instalația de încălzire, beneficiază deja de căldură. Week-end-ul trecut a fost pus în funcțiune noul punct termic nr.7, odată cu finalizarea primei etape a lucrărilor de "creștere a gradului de confort al locuitorilor din cartierul de locuințe Dealul Sofia și din cartierul de locuințe din zona străzii Răsăritului prin racordarea la rețeaua de agent primar pentru PT7 și PT 46", din cadrul proiectului " Circuite secundare si puncte termice aferente extinderii retelei de termoficare PT7, PT46, etapa II, racordarea la magistrala de termoficare urbană în vederea punerii in funcțiune", finanțat cu fonduri guvernamentale. 


Comentează știrea

adevar
10 decembrie 2015
adevar

Bravo le a dus un pic mintea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2845 secunde