Mircea Banias:

"Vom taxa în continuare orice greșeală a administrației Mazăre - Constantinescu!"

1620
Liderul PD-L Constanța, senatorul Mircea Banias, a atras atenția, în cadrul conferinței de presă de ieri, asupra colaborării dintre PD-L și PSD Constanța în sensul în care, în opinia sa, între cele două partide nu poate fi vorba de un alt gen de colaborare decât cea prevăzută de guvernare. "Între noi și PSD nu poate exista altă colaborare decât guvernarea. La nivel local, vom taxa în continuare orice greșeală a administrației Mazăre - Constantinescu!", a fost, concret, declarația parlamen-tarului constănțean.
Mai mult decât atât, Banias a ținut să menționeze și că recomandă social-democraților ca, ulterior alegerilor europarlamentare, "să se concentreze mai mult pe guvernare și mai puțin pe declarații de război". În plus, din punctul său de vedere, "pozițiile care exprimă o oarecare aroganță" din partea PSD sunt, de asemenea, de evitat.
Pe fondul tensiunilor dintre democrat-liberalii și social-democrații constănțeni, președintele Organizației Județene a PD-L a amintit recenta numire a lui Senol Zevri la conducerea Agenției de Protecție a Mediului, numire pe care o consideră "o victorie a bunului simț, o victorie a PD-L Constanța". "Nu am cerut decât respectarea protocolului", a conchis Banias, în discuția pe marginea numirii lui Zevri în funcția de director coordonator.
Cât privește viitoarele alegeri locale, conducerea PD-L Constanța și-a exprimat convingerea că va câștiga atât Primăria și Consiliul Local, cât și Consiliul Județean Constanța. "La următoarele alegeri locale PD-L o să câștige. În caz contrar, o
să găsim o echipă mai per-formantă pentru partid", a precizat Mircea Banias. Prezent și el la conferința de ieri, fostul europarlamentar Adrian Manole, actual prim-vicepreședinte al Organizației Județene a PD-L Constanța, a infirmat zvonurile conform cărora s-ar pregăti pentru intrarea în cursa alegerilor locale din 2012. "Deocamdată analizăm rezultatele alegerilor europarlamentare", a declarat el, lăsând de înțeles că o discuție vizavi de candidatul PD-L pentru Primăria Constanța ar fi prematură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6006 secunde