Ziua moţiunii / Marcel Ciolacu: "Astăzi facem dreptate pentru români. Tu, Florin Cîţu, ai eşuat şi trebuie să pleci acasă!"

133
Ziua moţiunii / Marcel Ciolacu:
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o replică dură după discursul premierului Florin Cîţu.

"Să lămurim lucrurile. Nu v-am auzit domnule Orban la Congresul PNL spunându-i domnului Iohannis să poarte mască. Noi suntem 500 de persoane, la Congres erau 5.000. Astăzi facem dreptate pentru români. Guvernul Cîțu va pleca acasă. Partidul social democrat a câștigat alegerile. Nu îmi aduc aminte ca românii să fi trimis stânga în opoziție. A fost trimisă de președintele Iohannis. Sper că sunteți de acord, domnule Barna. Sper să nu vă cadă bilele de vot astăzi. Domule Cîțu trebuie să plecați astăzi pentru că nu ați guvernat. Nouă luni v-ați bătut pentru șefia PNL și astăzi ați ajuns președinte peste un hoit politic. A ajuns PNL să miroasă a PNȚCD. Ați distrus țara în lupta absurdă pentru ciolan. Echipa câștigătoare este echipa ucigătoare. Ați jucat golf cu viețile românilor. Românii mor carbonizați în spitale. Iohannis ne spune relaxat că statul a eșuat.

Statul a eșuat pentru că românii au ajuns să se teamă de lucrurile care trebuie să îi salveze. Românilor le este frică să mai meargă la spital.Voi ați eșuat. Tu, Florin Cîțu, ai eșuat „big time”. România eșuată e singurul proiect politic care va rămâne în urma PNL.

Domnule premier, ce ați făcut toată vara? Nimic. V-ați luptat cu Orban pe funcții fără să vă ocupați de pandemie. Ați inaugurat valul patru cu congresul vostru penibil, iar acum mai aveți tupeul să ne cereți responsabilitate și să băgați noi restricții.

Ați distrus campania de vaccinare. Testarea de ce ați scos-o?

Nimeni nu vă mai crede. Sunteți total rupt de realitate. Nu cu 100 de lei o să vă salvați. Ați ajuns cel mai detestat om din România. Acasă!" , a declarat Marcel Ciolacu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9106 secunde