Alimentația, principalul factor de îmbolnăvire
Conform nutriționiștilor, aproape 75% din factorii care declanșează bolile sunt în directă legătură cu alimentația. De aceea, iată numai câteva dintre regulile pe care trebuie să le respectați pentru a vă feri de suferință: înlocuiți carnea grasă de porc, cu cea de pui sau curcan, folosiți miere în loc de zahăr pentru că aceasta ajută la echilibrarea fizică, garnitura de vegetale alături de carne furnizează organismului vitamine și minerale și este de preferat în locul cartofilor prăjiți care sunt "furnizori" de colesterol.
Consumată în cantități mari, carnea roșie poate crește riscul de cancer de colon, deoarece nu conține fibre care să protejeze colonul și să ușureze digestia. (sursa: Corpul uman.ro)
Consumată în cantități mari, carnea roșie poate crește riscul de cancer de colon, deoarece nu conține fibre care să protejeze colonul și să ușureze digestia. (sursa: Corpul uman.ro)
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Miercuri, 12 Decembrie 2012
Luni, 08 Octombrie 2012
Luni, 27 August 2012
Luni, 27 August 2012
Miercuri, 22 August 2012
Vineri, 01 Februarie 2013