Aveți prea mult zahăr în sânge? Fiți mai atenți la sănătatea voastră!

211
Aveți prea mult zahăr în sânge? Fiți mai atenți la sănătatea voastră! - glicemie-1662126461.jpg

Articole recomandate

Sunt studii care arată că, în momentul în care nivelul de zahăr în sânge este prea mare, organismul începe să trimită mai multe semne ale glicemiei ridicate. Deseori, însă, oamenii au tendința de a asocia nivelul ridicat de zahăr în sânge cu diabetul, dar aceasta nu este singura problemă. Așa că, dacă aveți impresia că aveți glicemia ridicată, acordați o atenție sporită semnelor pe care organismul vi le poate transmite. Deși acest lucru se întâmplă mai des decât credeți, foamea constantă arată faptul că ceva nu funcționează în mod corespunzător în organism.


De fapt, susțin medicii, dacă glicemia nu este în regulă, acest aspect împiedică eliberarea glucozei în celulele care au nevoie de ea. Ca urmare, organismul nu obține energia de care are nevoie și este obligat să continue să ceară hrană.

Mai departe, acest lucru este ceea ce creează senzația de foame constantă. De asemenea, oboseala extremă poate apărea și ca urmare a nivelului ridicat de zahăr în sânge.
 

Atunci când vă confruntați cu astfel de situații, organismul nu este capabil să conserve și să absoarbă glucoza în mod adecvat. Din această cauză, energia nu este utilizată eficient, iar celulele corpului nu primesc cantitatea de nutrienți de care au nevoie. În consecință, ajungeți să vă simțiți constant obosiți, fără un motiv evident. Apoi, urinarea frecventă este un alt simptom al diabetului, deci, dacă aveți glicemia foarte mare o perioadă mai lungă de timp, rinichii vor fi afectați și vor încerca să echilibreze concentrația de glucoză din sânge și celule. Într-un final, organismul va dizolva sângele din lichidul intracelular. În acest fel, corpul încearcă să readucă concentrația de zahăr din sânge la niveluri apropiate de normal. Veți experimenta acest lucru prin nevoia de a merge mai des la toaletă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4452 secunde