Cât de importantă este evaluarea neonatologică pentru bebeluși

193
2
Cât de importantă este evaluarea neonatologică pentru bebeluși - catdeimportanta-1443110898.jpg

Articole de la același autor

Evaluarea imediată a nou-născutului se face de către medicul neonatolog - primul doctor care se ocupă de micuții veniți pe lume. O prezență indispensabilă în primele ore de viață ale copilului, neonatologul are un rol important în adaptarea nou-născutului la toate schimbările care apar și are pregătirea necesară pentru a evalua și trata eventualele problemele medicale.

Acestuia îi revine sarcina să evalueze starea bebelușului la naștere, să aprecieze gradul lui de maturitate în funcție de durata perioadei petrecute intrauterin și să distingă care sunt nou-născuții cu risc, pe care îi va da în grija unei asistențe medicale diferențiate.

"Recomandarea noastră este ca, în primele luni de viață, nou-născuții să fie consultați periodic de medicul neonatolog, pentru a evalua adaptarea la domiciliu și pentru a identifica anumite probleme ce pot interveni în evoluția sa. Echipa noastră de neonatologi și medici pediatri vă va îndruma astfel încât să îi puteți oferi micuțului o îngrijire corectă, adecvată vârstei sale. Vă puteți programa la unul din medicii noștri neonatologi, sunând la recepția Spitalului Privat Isis: 07 ISIS ISIS, 0341.46.33.44", a precizat dr. Magdalena Oprea, medic neonatolog la Spitalul Privat Isis. 

Comentează știrea

BqnqhxyCCX
22 aprilie 2016
IyBLfZFHBHzIeK

kI7H6X wfkdqexakpbf, [url=http://nfnkgweugupm.com/]nfnkgweugupm[/url], [link=http://mfdhqhtpmqbv.com/]mfdhqhtpmqbv[/link], http://oijjowdsdrbt.com/

XHwDovqBwnOyRW
24 aprilie 2016
LAhfsFbsa

cAWh2x hizdbrydpvxk, [url=http://oksdoheoetcg.com/]oksdoheoetcg[/url], [link=http://wqtewkfjttrh.com/]wqtewkfjttrh[/link], http://gpqcfaegpsvd.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5425 secunde