Ce ingredient de bucătărie are proprietăți medicale unice

157
Ce ingredient de bucătărie are proprietăți medicale unice - garlic-1416839445.jpg

Articole de la același autor

Universitatea din Washington a efectuat o serie de studii privind efectele unor alimente versus antibioticele uzuale, descoperind ca usturoiul prezinta efecte antibacteriene si antivirale incredibile.

Supa de usturoi, de exemplu, este de 100 de ori mai puternică decât antibioticele. Mai mult decat atat, dupa igiena orala efectuata corect (cu atat dentara, periaj suficient si apa de gura), precum si dupa spalarea buzelor si a pielii din jur, mirosul de usturoi ar trebui sa dispara sau sa fie foarte estompat. Daca mirosul de usturoi persista dupa igiena foarte probabil l-ati consumat cu alimente grase care se digera greu (stau cu orele in stomac, dovada o reprezinta eructatiile mirositoare chiar si la o ora dupa masa), sau aveti probleme cu stomacul, scrie kudika.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi utile în bucătărie
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Cum să conservați conopida în oțet
Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Din secretele bucătarilor profesioniști
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Joi, 18 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Pagina a fost generata in 0.4248 secunde