Rona Hartner, diagnosticată din nou cu cancer. Cum a descoperit că e din nou bolnavă

471
Rona Hartner, diagnosticată din nou cu cancer. Cum a descoperit că e din nou bolnavă - untitled-1690268527.jpg
Rona Hartner trece printr-o perioadă foarte dificilă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Cunoscuta artistă a dezvăluit într-un interviu că a fost din nou diagnosticată cu cancer, potrivit digifm.ro


„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate. Dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a declarat artista.


Artista a spus că în ultimele luni a început să tușească neîncetat și că a căutat ajutor medical în Franța. Cum niciun medic nu i-a oferit un diagnostic clar, artista s-a întors în România, unde un specialist a identificat o pneumonie atipică. După investigații medicale detaliate, diagnosticul dureros a fost pus: cancer în stadiul patru, cu metastaze.

„Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav”, a adăugat Rona.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7715 secunde