Lecţii de Zumba cu instructori de renume, pentru ajutorarea unei adolescente bolnave de cancer

20243
Lecţii de Zumba cu instructori de renume, pentru ajutorarea unei adolescente bolnave de cancer - x-caz-umanitar-1683636055.jpg

Articole de la același autor

Notaţi-vă data în agendă! Pe 27 mai, între orele 14.00 şi 16.00, va fi organizat la Scoica Land din Mamaia, Zumba Charity Event, singurul proiect din judeţul nostru, care uneşte instructori din toată ţara şi iubitori de zumba, pentru a oferi sprijinul copilaşilor cu probleme de sănătate.


În ziua menţionată, numeroşi instructori îndrăgiți din toată țara, dar şi din străinătate vor evolua pe scenă în scopuri caritabile. Dintre ei îi amintim pe Bianca Mîrşu, Lucian Liciu, Miruna Pîrvan, Christiana Paşcan, Mădălina Stup, Laura Voinicu, Starlin Belen, iar invitat special va fi presenterul internaţional Gabriel Borozescu din Anglia.


De data aceasta, ei vor dansa pentru Gabriela Fogaş, o fetiţă de 13 ani, diagnosticată cu sarcom Ewing, un tip de cancer care se dezvoltă în țesuturile de susținere ale organismului. La ea a apărut in zona gâtului, sub mandibulă extinzându-se la zona cervicală. 


Donația minimă la Zumba Masterclass este de minim 50 de lei. Cei care vor să ia parte la eveniment, sunt rugaţi să trimită dovada plăţii pe Whatsapp, la numărul de telefon 0720. 752. 927 și au locul asigurat. 


Totodată, sunteţi aşteptaţi să vă înregistraţi fizic, şi la sediul Total - Centru atipic de Artă & Mişcare, de pe strada Călugăreni nr. 22. 


Evenimentul este organizat de Asociaţia Naţională Cultural - Artistică „Total” şi este coordonat de Bianca Mîrşu, membru fondator al asociaţiei. 


De asemenea, puteţi trimite diferite sume de bani în contul RO03BACX0000000918644004, Unicredit Bank- Asociaţia Naţională Culturală „Total”, cu subiectul „donație”. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.978 secunde