Soluții pentru umplerea cearcănelor și întinerirea facială

241
Soluții pentru umplerea cearcănelor și întinerirea facială - cearcane-1679924018.jpg

Articole de la același autor

Vă confruntați cu problema cearcănelor, care sunt din ce în ce mai evidente? În acest caz, trebuie să știți că știți că, în ziua de azi, există tot felul de soluții la care puteți apela pentru a le corecta. Potrivit specialiștilor, materialele de corecție a cearcănelor modifică aspectul scufundat al canalului lacrimal și reprezintă un mod non-chirurgical de întinerire facială. Tehnica este folosită în cea mai mare parte de oamenii maturi, dar sunt totuși și tineri care găsesc în aceste injecții luminozitatea și volumul pe care sistemul orbital le pierde din cauza anatomiei sau lipsei de odihnă. De fapt, termenul se referă la umplerea canalului lacrimal, în care se injectează materiale care îngroașă anumite zone din jurul ochilor.

În general, se folosește acid hialuronic (HA), deoarece acesta favorizează producția de colagen, catifelează, hidratează și creează un efect de întinerire. Atenție, însă! Efectul nu este permanent. De asemenea, există și alte tipuri de umpluturi, inclusiv grăsimea procesată a pacientului. Pentru rezultate optime, medicul trebuie să analizeze anatomia zonei înainte de a alege substanța potrivită și să folosească tehnici de injectare adecvate. Deși incidența complicațiilor legate de materialele de umplere temporară este scăzută, deoarece este o zonă dificilă a feței, pot exista reacții ușoare care dispar rapid.

De exemplu, pacientul se poate confrunta cu o ușoară inflamație. Astfel, după injectarea de material, este posibil să observați roșeață sau inflamație, chiar și după câteva săptămâni, dar dacă sunteți în contact permanent cu medicul, nu aveți de ce să vă faceți griji. De obicei, puncția nu este dureroasă, dar, cu toate acestea, atunci când există durere extremă și pierderea vederii sau apariția de puncte în câmpul vizual, înseamnă că acul a atins accidental un vas de sânge. Ca urmare, răspunsul medical se bazează pe diluarea umpluturii cu o altă substanță pentru a inversa procedura.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5113 secunde