ANM. Cum va fi vremea de Revelion. Iată când vin precipitaţiile şi ce temperaturi vom resimţi

528
ANM. Cum va fi vremea de Revelion. Iată când vin precipitaţiile şi ce temperaturi vom resimţi - download1-1672059361.jpg

Articole de la același autor

Vremea se va încălzi uşor în toată ţara până pe 1 ianuarie 2023, după care temperaturile vor începe să scadă, iar probabilitatea de precipitaţii este mai ridicată în intervalul 27-31 decembrie şi după 4 ianuarie, conform estimărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru perioada 26 decembrie 2022 - 8 ianuarie 2023, scrie Agerpres.


În Dobrogea, la începutul intervalului, vremea se va răci. Astfel, valorile termice diurne vor ajunge la 5 grade, iar cele nocturne la 1 grad. Apoi, vremea se va încălzi din nou şi astfel, la finalul primei săptămâni, în medie, valorile maxime vor ajunge la 11 grade, iar cele minime la 4...5 grade. În a doua săptămână, temperatura aerului va avea tendinţa de scădere spre medii regionale ale maximelor de 5...6 grade şi ale minimelor de 1...2 grade.

Probabilitatea de precipitaţii slabe va fi în creştere după data de 4 ianuarie, iar în restul intervalului va fi relativ scăzută.


La munte, vremea se va răci la începutul intervalului, valorile termice diurne vor ajunge la medii de 0 grade, iar cele nocturne spre -7 grade. Apoi, vremea se va încălzi din nou şi astfel, la finalul primei săptămâni, în medie, valorile maxime vor ajunge la 6 grade, iar cele minime la 0...1 grad. În a doua săptămână, temperatura aerului va avea tendinţa de scădere spre medii regionale ale maximelor de 0 grade şi ale minimelor de -6...-5 grade.

Probabilitatea de precipitaţii slabe se va menţine pe tot parcursul intervalului, dar va fi mai ridicată la început, în jurul datei de 31 decembrie şi după 4 ianuarie.




sursa foto: ziare.com


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5393 secunde