Ce mizerii ne servesc fast-food-urile și restaurantele din Constanța

2018
1
Ce mizerii  ne servesc  fast-food-urile și restaurantele din Constanța - cemizeriineservesc-1458066704.jpg

Articole de la același autor

Peste 3,5 tone de carne și produse din carne improprii consumului uman au fost retrase de la vânzare și distruse de către inspectorii sanitari-veterinari din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.

În numai cinci zile, au fost verificate 86 obiective, din care patru restaurante, un snack bar, opt cantine, o măcelărie, 13 laboratoare cofetărie și patiserie, 14 super sau hipermarketuri, șase depozite alimentare, două unități de procesare lapte, o unitate de fabricare pâine și specialități de panificație, trei depozite semințe consum, șase unități comercializare congelate, un depozit legume fructe, o unitate de fabricare ceai, două unități morărit, o unitate de fabricare apă de masă carbogazoasă, o unitate de fabricare produse congelate, trei mijloace transport auto, 14 exploatații non-profesionale de animale, un adăpost câini fără stăpân și o unitate de incinerare.

"În urma controalelor, s-au constatat neconformități cu privire la înstrăinarea animalelor fără documente sanitare veterinare. Pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală 1.200 lei. De asemenea, au fost confiscate și retrase de la vânzare 3.580 de kilograme de carne, 2.619 kilograme de lapte și produse lactate, 809 kilograme de pește și produse din pește și 91 de kilograme de ouă. Valoarea acestora este în cuantum de 74.133 lei. Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare", explică directorul executiv al DSV Constanța, dr. Geronimo Brănescu.

Comentează știrea

romy
16 martie 2016
câștig

Castiguri online! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Pagina a fost generata in 0.3398 secunde