Centrul „Comunitaria” aniversează 1 an de activitate! Multe surprize plăcute vor fi dezvăluite cu această ocazie

4795

Articole de la același autor

A trecut un an de când Centrul Comunitaria din bulevardul I.C.Brătianu nr.5 desfășoară activități artistice și educative pentru copii refugiaților din Ucraina. Cu această ocazie Asociația Centrul pentru Resurse Civice (CRC) anunță cu bucurie aniversarea primului an de activitate al centrului Comunitaria din Constanța.


“Evenimentul aniversar are loc joi, 23 noiembrie 2023, începând cu ora 12.00, la centrul Comunitaria unde vor avea loc demonstrații ale activităților artistice și educative pe care coordonatorii centrului le derulează cu copiii ucraineni. Printre invitații evenimentului se vor afla: reprezentanți ai organizațiilor partenere, autorități locale și beneficiari ucraineni.
La ora 13.00, reprezentanții centrului vor susține o conferință de presă în cadrul căreia vor prezenta realizările și provocările primului an de activitate.


Cu această ocazie, va fi lansat oficial Radio Comunitaria - primul post de radio comunitar online din Constanța, cu produse media în limbile română, engleză și ucraineană. Programul va continua cu o recepție prilejuită de aniversare.


Centrul pentru Resurse Civice mulțumește cu această ocazie tuturor persoanelor și organizațiilor care au oferit sprijin centrului Comunitaria și programului “Constanța pentru Ucraina”, derulat cu sprijinul UNHCR România, Fundația Terre des Hommes România, OIM România, HIAS România și Swiss Solidarity”, a transmis președintele Centrului pentru Resurse Civice, Cosmin Bârzan.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.0211 secunde