Constănţenii sunt invitaţi la discuţii, pentru actualizarea PUZ-ului Palazu Mare

240
Constănţenii sunt invitaţi la discuţii, pentru actualizarea PUZ-ului Palazu Mare - x-puz-palazu-1685535665.png

Articole de la același autor

S-a dat startul la elaborarea documentației de urbanism „Actualizare Plan Urbanistic Zonal Palazu Mare”. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, zona studiată are o suprafață de circa 402 ha și este delimitată de bulevardul Tomis, Lacul Siutghiol, incinta RAJA și limita UAT Ovidiu. În acest context, duminică, 11 iunie, ora 13:00 va avea loc la Școala Gimnazială nr. 14, prima întâlnire de lucru, pentru a discuta problemele și nevoile cetățenilor cu privire la zona de studiu PUZ.

Scopul întrunirii este acela de a se face cunoscute problemele și nevoile cetățenilor, cât și eventualele propuneri ale acestora, ce vor fi cuprinse în etapa de analiză a situației existente.

Această primă întâlnire face parte dintr-un proces mai amplu de elaborare participativă a documentației de urbanism. Ulterior, se vor organiza în lunile ce urmează focus-grupuri specializate pentru discuții cu instituțiile, mediul de afaceri, mediul asociativ (ONG-uri) și alți actori relevanți interesați. Totodată, propunerile preliminare vor fi elaborate în a doua jumătate a anului, urmând ca acestea să fie dezbătute public în 2024, conform calendarului de elaborare a documentației de urbanism. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6659 secunde