Cum se va desfășura activitatea în cadrul Spitalului Judeţean Constanța, în această minivacanță

312
Cum se va desfășura activitatea în cadrul Spitalului Judeţean Constanța, în această minivacanță - fbimg1682701112410-1682753004.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanța informează că și în această minivacanță cadrele medicale sunt pregatite pentru a primi pacienți.

"În cazul în care situaţia o impune, suntem în permanenţă pregătiţi ca să vă ajutăm! Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta asigură 24/7 preluarea tuturor cazurilor medicale. Prin urmare toţi cei care ne trec pragul, sunt preluaţi, examinaţi, evaluaţi şi, dacă este necesar, internaţi", transmit reprezentanții unității sanitare.

În toate secţiile SCJU Constanţa sunt asigurate liniile de gardă, a fost asigurat un stoc suficient de medicamente, prin urmare, activitatea medicală se va desfăşura fără sincope.

Luni, 1 Mai, vor fi închise cabinetele din cadrul Ambulatoriului de specialitate dar şi Laboratorul de Explorări Funcţionale. Incepând de marţi, acestea îşi vor relua programul normal de lucru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5105 secunde