Curs de fotografie gratuit pentru beneficiarii Complexului de Case „Micul Rotterdam”

2004
Curs de fotografie gratuit pentru beneficiarii Complexului de Case „Micul Rotterdam” - curs-de-fotografie-1706711959.jpeg

Articole de la același autor

Copiii din cadrul Complexului de Case de Tip Familial „Micul Rotterdam” și Centrului de Plasament „Ovidiu” au avut, recent, oportunitatea de a participa la un curs de fotografie foarte captivant pentru ei.

„Cursul a fost oferit gratuit de către Asociația Centrul Comunitar Open Doors Constanța, alături de fotograful profesionist Mihai Lupescu.

A fost o experiență unică pentru copii să fie ghidați de un profesionist precum domnul Mihai Lupescu, care a împărtășit cu ei nu doar cunoștințele sale tehnice, dar și pasiunea și entuziasmul pentru arta fotografică.

Acest curs nu a fost doar despre a învăța să folosească o cameră foto, ci și despre a învăța să vadă lumea dintr-o perspectivă nouă, să surprindă frumusețea din jurul lor”, transmit reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Aceștia transmit, de asemenea, mulțumiri Asociației Centrul Comunitar Open Doors Constanța și fotografului Mihai Lupescu pentru implicare și pentru că au făcut posibilă o astfel de experiență dedicată copiilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4482 secunde