Doar portjartierul are dreptul să-ți agațe ciorapii stockings!

4370
Doar portjartierul are dreptul să-ți agațe ciorapii stockings! - e8ff4f00a44812f4f414b27aba3742ac-1703142058.jpg

Articole recomandate



În lumea lenjeriei intime, există piese care nu sunt doar niște simple accesorii, ci veritabile opere de artă. Portjartierul este prin definiție o fereastră deschisă către eleganța retro, dar și către o formă contemporană de expresivitate feminină. Este cel mai rafinat mesager al dorințelor tale nerostite!

Această piesă fabuloasă, este cunoscută și sub denumirea de suspensor sau harnașament pentru stockings, având ca obiectiv susținerea ciorapilor. Timpul ne-a arătat că au trecut de la statutul de funcționalitate, la cel de feminitate. Suspensorul se fixează în jurul taliei și se prinde de perechea de stockings cu ajutorul clemelor, adăugând un aer misterios posesoarei.

Seducție, rafinament și șarm – triada ce-l definește!

 

Cum știm că am ales tiparul potrivit?

În majoritatea cazurilor, ne alege el pe noi! Dar uneori, se întâmplă să se îndrăgostească de noi piese ce nu ne conturează feminitatea. Ce facem atunci? Le refuzăm încă din magazin, fie el fizic ori online! Indiferent cât de atrase și fascinate suntem de anumite piese, trebuie să știm când să spunem nu.

Dacă avem o talie alungită, un portjartier cu bandă lată este ideal pentru o apariție incendiară. Tot pe el să-l alegi și dacă abdomenul tău odată plat îți descurajează întâlnirile romantice. A spus cineva șolduri proeminente? Atunci spunem și noi din nou, portjartier cu centură lată! Suntem posesoarele unei talii scurte? Ei bine, o centură subțire de dantelă este glazura de pe prăjitură!

Fie că alegi un portjartier clasic sau optezi pentru unul modern, important este să te simți bine în prezența lui și să-ți placă cum își finisează curbele!

Dar ghici unde nu poți permite greșeli? Dacă te gândeai la măsuri, ai ghicit! Măsura greșită poate stinge lumina unui outfit ce părea a fi impecabil. Așadar, asigură-te că ai ales o mărime potrivită. Un portjartier care este prea strâmt sau prea larg nu-ți va oferi nici suportul adecvat și nu va putea fi confortabil pentru tine sau perechea ta de stockings.

 

La ce trebuie să fim atente?

Materialul joacă un rol important atât în flexibilitate cât și în estetic așadar, nu-l neglija! Îți recomand să optezi pentru materiale de calitate, confortabile și care nu provoacă iritații pielii. Materialele precum satinul, dantela sau microfibra sunt populare printre portjartiere și asta o arată chiar preferințele consumatorilor.

Numărul de curele este un alt factor ce-ți poate influența decizia într-un mod greșit. Nu spune nimeni că nu arăți răvășitor cu un portjartier ce deține recordul la numărul de jartiere, dar hai să fim sincere! Cât de comod să fie să desfaci la ele când ai nevoie la toaletă și cât de sexy crezi că i se pare partenerului tău să deschidă clemuță cu clemuță fiecare breteluță din dorința de a-ți salva perechea de stockings? Așa mă gândeam și eu!

Ajustabilitatea este și ea foarte importantă! Un portjartier lipsit de bretele reglabile este precum bradul de Crăciun lipsit de ornamente. Adică fătă efect! Corpul feminin este atât de divers, încât nu poți accepta piese ce nu-ți pot oferi controlul ajustabilității.

Compatibilitatea cu perechea de stockings este o necesitate! Poți să o ignori, dar ea nu va dispărea. Dacă obișnuiești să porți ciorapi stockings fără bandă adezivă, atunci trebuie să acorzi o atenție sporită clemelor de la finalul jartierelor. O prindere perfectă îți va oferi încredere și siguranța de a păși ca o felină hotărâtă ce ești!

 

Cum îi faci viața mai dulce?

Poți să începi prin a-i oferi un trai bun! Specialiștii afirmă că portjartierele sunt adesea fabricate din materiale delicate. Cel mai indicat este să le speli la mână cu apă caldă și săpun pentru rufe delicate. Îți recomand să folosești un detergent pentru materiale delicate și evită înălbitorii agresivi ce pot deteriora țesăturile.

Îți amintești de acele momente când nu ți se permitea accesul undeva pe motiv că ești prea mică? Ei bine, asta ar trebui să pățească și portjartierele când vor să intre în uscătorul de rufe. Așadar, recomandarea este să eviți orice surse de căldură intensă, deoarece acestea pot deteriora atât țesătura cât și elasticitatea. Lasă-le la uscat pe o suprafață plană astfel încât apa absorbită să nu-i forțeze întinderea spre podea. Și nu, nu o să folosești nici prinzători și nici cleștișori, lași lenjeria să se odihnească în pace!

Of, bine! Dacă nu ești adepta spălatului la mână, poți alege programul pentru rufe delicate de la mașina de spălat, dar nu uita să folosești un săculeț special pentru spălat lenjeria! Asigură-te că ai închis portjartierul, l-ai întors pe dos și nu l-ai băgat la mașină cu fire desprinse!

Orice ai spune, portjartierul este un element iconic în lumea lenjeriei intime. Are acel ceva al lui ce reușește să îmbine eleganța clasică cu senzualitatea modernă. Fie că este purtat pentru a-ți instiga partenerul sau pentru a te simți seducătoare și încrezătoare, această piesă de lenjerie intimă adaugă o notă specială oricărei ținute! 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4118 secunde