Eutanasierea câinilor maidanezi, atacată la CCR

156
2

Articole recomandate

Eutanasierea câinilor fără stăpân, atacată la Curtea Constituțională. CCR va judeca pe 25 septembrie contestația senatorilor.

Un număr de 30 de senatori au semnat un demers prin care contestă legea aprobată de Camera Deputaților și care urma să fie trimisă în această săptămână spre promulgare președintelui Traian Băsescu. Sesizarea, semnată printre alții de liberalul Călin Popescu Tăriceanu și de social de-mocratul Cătălin Croitoru, reclamă faptul că legea diferă mult față de forma adoptată în Senat. Actul normativ pre-vede posibilitatea eutanasierii câinilor după 14 zile, dacă nu au fost revendicați sau adoptați. Judecătorii de la Constituțională vor avea la dispoziție 30 de zile pentru pronunțare.

Comentează știrea

hohohoho
17 septembrie 2013
dobitoci!

ar trebui ca CCR sa respinga legea asta si sa raminem la OUG 215/2001, care nu a fost abrogat de nimeni. Si care este inca in vigoare, deci. Si care prevede eutanasierea maidanezilor in 7 zile! Paralel, Parchetul ar trebui sa inceapa anchetarea primarilor care nu respecta legea in vigoare si lasa maidanezii liberi! Si sa le faca dosar trimsi in instante. Pentru neglijente cu consecinte deosebit de grave...etc.

ct
17 septembrie 2013
cainii

deja au inceput "adoptiile" ... dupa maxim 2 zile cainii ajung din nou in strada.... de ce nu prevede legea sanctiuni drastice pt acest lucru? microcipare pt a putea vedea clar cine a adoptat cainele ! iar amenzi pe masura 5-10000 lei minim ! eventual si inchisoare ! si f important: politia locala sa ii amendeze pe cei care isi plimba cainii fara botnita prin oras( aleile dintre blocuri, parcuri)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3203 secunde