Firmele care închiriază trotinete electrice sunt cu ochii pe utilizatori

94
Firmele care închiriază trotinete electrice sunt cu ochii pe utilizatori - trotinete-electrice-1693419931.jpg

Articole de la același autor

Din cauza accidentelor din ce în ce mai dese, firmele care închiriază trotinete electrice încep să ia măsuri drastice. Persoanele care folosesc trotinete electrice închiriate prin aplicații vor fi, de acum înainte, evaluate la finalul cursei. Iar în funcție de modul în care au condus sau au lăsat trotineta, riscă să li se suspende contul.

Numărul accidentelor în care sunt implicate trotinete electrice s-a dublat anul trecut, iar datele poliției arată că, în majoritatea cazurilor, utilizatorii sunt cei vinovați. Din această perspectivă, firmele care închiriază trotinete electrice consideră oportun să impună câteva lucruri celor ce ar trebui să fie mai responsabili.

Anul trecut, la nivel național, s-au produs peste 1.200 de accidente în care au fost implicate trotinete. Iar anul acesta, doar în București au fost 33 de accidente grave. În cele mai multe dintre ele, de vină au fost persoanele aflate pe trotinete. Firmele au început, deja, să evalueze utilizatorii, iar la prima abatere, aplicația va trimite un avertisment. La a doua, viteza va fi limitată de la 25 de km la 15. Apoi, utilizatorul riscă suspendarea contului temporar sau chiar permanent. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4633 secunde