Galerie foto / Controale la firma care distribuie mâncare la Spitalul Judeţean Constanţa. Ce spune Protecţia Consumatorului

4725

Articole de la același autor

SC Arimex Comexim 2000 SRL- București, cu punct de lucru în Constanța, strada Nicolae Iorga, nr.87, a fost controlată de inspectorii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor în baza unei sesizări privind existenta gândacilor şi a produselor cu data durabilității minimale depăşită.



“Unitatea de alimentaţie publică deserveşte în regim de catering spitalele din Constanţa. Nu s-au identificat insecte sau gândaci şi nici produse alimentare cu data durabilității minimale depăşită. S-au constatat următoarele neconformităţi:

- Vitrine frigorifice neigienizate cu depuneri de gheata

- Vitrine cu garnituri rupte sau cu garnituri neigienizate

-Ventilatoarele frigiderelor sunt neigienizate

- Hote neigienizate, cu depuneri de grăsime

- Ustensile de bucătărie nerecomandate în alimentaţie publică ( nu se pot igieniza complet şi produc contaminarea produselor alimentare cu care intra în contact): cuţite cu nituri şi linguri de lemn

- Calorifer cu rugină

- Grilaje cu vopsea exfoliată şi pete de rugină

- Fructe nesortate, deteriorate

Până la întocmirea documentului de control s-a recomandat, prin invitaţie, oprirea temporara a prestării serviciului de alimentaţie publică până la remedierea deficienţelor identificate”, transmit autorităţile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.3614 secunde