Video Galerie foto. Zece noi picturi murale extind circuitul artei stradale din Constanța

1510
Asociația AltHero, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, a anunțat încheierea celei de-a doua ediții a Festivalului de Artă Urbană peWALL. Astfel, 10 noi picturi murale extind circuitul artei stradale din Constanța și crează un prilej atractiv, atât pentru localnici, cât și pentru turiști, de a explora orașul dintr-un capăt în celălalt.


A doua ediție a festivalului de artă urbană peWALL s-a încheiat odată cu finalizarea ultimei picturi murale cu tema BIOPHILIA. În cadrul acestuia, artiști din România, Serbia, Italia, Republica Moldova și Ucraina au realizat 10 noi lucrări menite transforme peisajele urbane în spații mai atractive pentru publicul larg și să stârnească interesul oamenilor pentru artă.

În cadrul festivalului au avut loc și o serie de evenimente dedicate comunității: ateliere de creație, proiecții video și un performance muzical.


Traseul mural al ediției BIOPHILIA începe la Căminele Pescărie unde se află lucrarea realizată de artista Meri the Zu. În parcarea restaurantului Sali’s, cu intrare din strada Nicolae Bălcescu,sunt amplasate două lucrări realizate de artiștii Robert OBERT și BTA (Dimitri Potapov). În centrul orașului putem găsi alte trei picturi semnate de Wanda Hutira (restaurant Papa Ricardo), Pisica Pătrată (strada Sulmona 28) și Dimitri Potapov (Casa Ruxandrei). Parcarea supraetajatăa Spitalului Clinic de Urgență găzduiește de asemenea două noi picturi murale ale artiștilor Normski, Titus Antonescu și Andrei Felea. Artista Leticia Mandragora a realizat o lucrare pe Liceul Tehnologic C.A. Rosetti, iar pe punctul termic de lângă Liceul Teoretic Lucian Blaga(trada Mărțișorului) unde putem descoperi o pictură semnată de Pedja Te.



Imagini cu toate lucrările găsiți pe pagina noastră de Facebook. CLICK AICI


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3589 secunde