Iată care este situația poneilor confiscați de autoritățile de pe litoral și găzduiți de Complexul Muzeal

209
Iată care este situația poneilor confiscați de autoritățile de pe litoral și găzduiți de Complexul Muzeal - ponei-1661779168.jpg

Articole recomandate

Plimbați ore în șir pe asfaltul sau pe nisipul încins, cu temperaturi de peste 30 de grade în aer și mult mai mari la nivelul solului, mulți ponei au fost salvați în cele din urmă de către autorități. Au fost duși și adăpostiți la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, unde au primit îngrijiri medicale și hrană adecvată.

Măsura luată de către oamenii legii nu este una definitivă însă. După 40 de zile, animalele pot fi recuperate de către cei de la care au fost luate, dar doar dacă fac dovada plății sancțiunii contravenționale și prezintă un act de proprietate asupra animalului. Pentru tratamente, hrană și îngrijire nu trebuie să plătească nimic, conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța neputând solicita acest lucru.

„Noi îi ținem acum și îi îngrijim, sunt în boxe separate, pentru că ei 40 de zile. (…) Îi monitorizăm permanent. Primul ponei a venit pe 2 iulie, iar astăzi, 11 august expiră această perioadă. Noi anunțăm Poliția Locală și Poliția Constanța pentru a înștiința la rândul lor proprietarii de animale să vină să îi ridice. (…) Dacă presupușii proprietari nu vor demonstra prin acte că sunt proprietarii acestor animale, deci nu îi pot lua, noi vom face toate actele pentru a-i înregistra în evidențele noastre, în inventarul CMSN“, a precizat Iulian Călin, managerul instituției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3224 secunde