Iată ce lucrări au loc pe drumurile județene în săptămâna 30 octombrie – 4 noiembrie 2023

680
Iată ce lucrări au loc pe drumurile județene în săptămâna 30 octombrie – 4 noiembrie 2023 - 2-1698677222.jpg

Articole recomandate

În săptămâna 30 octombrie – 4 noiembrie angajații Societății „Drumuri Județene Constanța” efectuează mai multe lucrări de reabilitare, modernizare și punere în siguranță a drumurilor județene. Pentru drumuri bune și sigure în județul Constanța se acționează pe:

• DJ 391 Cobadin – Ciobănița este așternut covor asfaltic;

• DJ 222 Târgușor – Mihail Kogălniceanu, DJ 225 Saraiu – Pantelimon, DJ 222 Medgidia – Peștera sunt efectuate lucrări de siguranța circulației: montăm parapeți metalici, lise și stâlpi de ghidare;

• DJ 393 Albești – Coroana sunt realizate acostamente.

„Totodată, vă informăm că mai multe sedii ale secțiilor companiei noastre sunt, în această perioadă, reabilitate. Sunt efectuate lucrări de creștere energetică, sunt reparate, vopsite, etc. Astfel de lucrări nu au mai fost efectuate la secții. Menționăm că toate lucrările sunt în grafic și nu se înregistrează întârzieri în implementarea proiectelor. Rugăm participanții la traficul rutier să manifeste prudență și înțelegere pe aceste sectoare de drum și să respecte restricțiile rutiere impuse”, au transmis reprezentanţii Societății „Drumuri Județene Constanța”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0126 secunde