Lucrările de pe Ștefan cel Mare, oportunitate pentru hoți: se fură până și pietrișul!

1738

Articole de la același autor

În timp ce majoritatea constănțenilor așteaptă cu nerăbdare încheierea lucrărilor pe artera pietonală Ștefan cel Mare, sunt unii care le văd ca o oportunitate pentru a procura niscaiva materiale necesare pentru ce reparații vor să facă prin gospodăria proprie.



În urmă cu câteva luni, de cum se lăsa întunericul, chiar dacă strada încă mai era circulată, locatarii imobilelor din zona Piața Griviței soseau „înarmați” cu topoare și saci și spărgeau conducte, lemne, le încărcau în saci și plecau. Ba chiar sustrăgeau și pavelele uzate pe care le scoteau muncitorii, pe timpul zilei. După ce aspectele acestea au fost sesizate de cititorii „Cuget Liber” și au fost semnalate și Poliției Locale, lucrurile s-au mai liniștit. În ultimele zile, însă, oportuniștii au revenit la obiceiurile lor. „Fără nicio rușine, fără să le pese că ar putea fi observați de cineva sau de faptul că în vecinătate, pe strada Ștefan Mihăileanu, este un sediu al Primăriei Constanța, ziua în amiaza mare mai mulți indivizi s-au apucat să încarce pietriș în saci, pe care îi duceau într-o curte”, ne-a semnalat Georgeta T., o locatară din zonă.

La fel s-a întâmplat și marți, 16 august, în jurul orei 16.00, când doi indivizi au încărcat saci cu pietriș sustras de pe strada Ștefan cel Mare, porțiunea cuprinsă între străzile Ștefan Mihăileanu și Mihai Viteazu. De data aceasta, planurile le-au fost zădărnicite de oamenii legii, sesizați de locatarii din zonă. În scurt timp, la fața locului au ajuns un echipaj de la Poliția Locală Constanța, dar și unul de la Secția 3 Poliție. Suspecții au fost identificați și sunt anchetați penal. „Marți, 16 august, în jurul orei 16:30, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe roabe cu pietriș de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, aflată în construcție. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat doi bărbați de 40, respectiv 60 de ani, bănuiți de comiterea faptei. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, ne-au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Pe de altă parte, se impune precizat că lucrările pe strada Ștefan cel Mare avansează, zilele acestea fiind turnat cimentul în zona străzii I.G. Duca și fiind refăcute trotuarele pe strada Atelierelor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4593 secunde