Metode prin care poți achita abonamentul pentru parcare în Zona 2

572
Metode prin care poți achita abonamentul pentru parcare în Zona 2 - spit-cuantum-1708094467.jpeg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Taxe și Impozite (SPIT) Constanța informează contribuabilii că pot achita cuantumul abonamentului anual pentru ocuparea unui loc de parcare public cu plată în Zona 2 a municipiului Constanța, foarte simplu.

Potrivit reprezentanților Serviciului, suma poate fi plătită online, accesând site-ul instituției și platforma e-Tax, dar și prin scanarea codului QR amplasat pe panourile informative referitoare la plata parcării, amplasate în Zona 2 și în sediile agențiilor fiscale SPIT. Astfel, prin simpla introducere a datelor de identificare în funcție de tipul persoanei (fizică/fizică autorizată/juridică) și numărul de înmatriculare al autoturismului, solicitantul poate obține dovada plății pe e-mail, rapid și în siguranță. Nu în ultimul rând, cuantumul poate fi achitat și la casieriile special amenajate în cadrul agențiilor fiscale.

Cuantumul abonamentului este în sumă de 199 de lei pe an și permite ocuparea oricărui loc de parcare publică cu plată din Zona 2. Mai multe informații pot fi obținute accesând site-ul SPIT Constanța, secțiunea Servicii e-Tax online – Plată abonament parcare anuală Zona 2.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0849 secunde