Miei de la producători avizaţi de DSV, în pieţele Griviţei şi Tomis III

327
Miei de la producători avizaţi de DSV, în pieţele Griviţei şi Tomis III - halalactategrivita2-1649851216.jpg

Articole de la același autor

Începând de joi, 14 aprilie şi până în Sâmbăta Mare, 23 aprilie, în piețele agroalimentare administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța se va comercializa carne de miel pentru Sărbătorile Pascale, de la producători avizați de Direcția Sanitar – Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.

În acest sens, vor fi puse la dispoziție 33 de locuri în hala de lactate din Piața Grivița și 8 locuri în hala de lactate din Piața Tomis III. În spațiile unde se va comercializa carne de miel, RAEDPP Constanța va asigura temperatura şi starea de igienă corespunzătoare.

„Pentru a veni atât în sprijinul producătorilor, cât și al consumatorilor care doresc să se aprovizioneze cu carne de miel pentru masa de Paște din acest an, Consiliul de Administrație al Regiei a hotărât reducerea tarifului pentru ocuparea unui loc în hală, de la 50 de lei, la 29 de lei/zi. Pe această cale, le adresez celor dintâi rugămintea ca diminuarea tarifului pe care noi îl practicăm pentru ca ei să își poată comercializa produsele să se reflecte și în prețul final”, a precizat directorul general al RAEDPP Constanța, Stere Hira.

Comerțul cu carne de miel se va desfășura de luni până sâmbătă între orele 8.00 şi 17.00 şi duminică între orele 8.00 şi 12.30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3411 secunde