Ministrul Agriculturii: Porcul nu trebuie interzis şi nu se va interzice niciodată în România

399
Ministrul Agriculturii: Porcul nu trebuie interzis şi nu se va interzice niciodată în România - barbumezeluri2-1701615165.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Agriculturii Florin Barbu a declarat că porcul nu trebuie interzis şi nu se va interzice niciodată în România, iar ideea acordării de tichete pentru achiziţia de carne e o mare prostie, pentru că încurajează consumul de carne de porc din străinătate.


„Porcul nu trebuie să fie interzis în gospodărie. Nu se va interzice niciodată în România, iar cine spune că vom da tichete. E o mare prostie. Porcul se poate sacrifica, porcul se poate vinde din gospodăriile populaţiei. Noi păstrăm tradiţia şi niciodată, cât voi fi ministru al Agriculturii, nu voi interzice acest lucru!”, a declarat Florin Barbu, la un târg de produse tradiţionale organizat în Capitală.


Ministrul Agriculturii a mai spus că românii îşi pot comercializa porcii crescuţi în gospodării, atât în perioada Crăciunului, cât şi pe tot parcursul anului, cu aviz gratuit de la medicul veterinar din care să reiasă că animalul nu este bolnav.


„Păstrăm tradiţiile, protejăm gospoddăria ţărănească! Românii îşi pot comercializa porcii crescuţi în gospodării, atât în perioada Crăciunului, cât şi pe tot parcursul anului, cu aviz gratuit de la medicul veterinar din care să reiasă că animalul nu este bolnav. Am explicat, din nou, la un târg de produse româneşti, la o şezătoare cu jurnaliştii, că nimeni nu va putea să interzică românilor să crească, să sacrifice şi să vândă porcul din gospodărie! Păstrăm tradiţia şi fiecare român sărbătoreşte româneşte, de Crăciun!”, a mai scris ministrul PSD, pe pagina sa de Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8147 secunde