Ministrul Mediului vine vineri la Constanța. Participă la Conferința Regională „Reciclăm în România”

360
Ministrul Mediului vine vineri la Constanța. Participă la Conferința Regională „Reciclăm în România” - ministrul-mediului-1691085518.jpg
Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, participă vineri, 4 august începând cu ora 9:30, la Conferința Regională „Reciclăm în România”, care se va desfășura în Constanța. La eveniment va fi prezent și Vergil Chițac, primarul Municipiului Constanța, transmite un comunicat de presă din partea Adminstrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral.


Conferința este dedicată promovării campaniei privind colectarea separată a deșeurilor. Din decembrie 2022, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor derulează cea mai amplă campanie de informare care își propune să schimbe comportamentul cetățenilor, astfel încât separarea deșeurilor să devină un demers firesc în majoritatea familiilor din România.


Conferința, a patra din seria celor opt care se vor desfășura în această vară, are ca scop o înțelegere mai profundă a importanței și beneficiilor colectării separate a deșeurilor, precum și a rolului cheie pe care unitățile administrativ teritoriale îl au în acest proces.


În cadrul vizitei sale de lucru, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor va susține o conferință privind stadiul salubrizării plajelor de pe litoralul românesc.


Evenimentul se va desfășura pe plaja Modern din Constanța, de la ora 14:30. Totodată, prezenți vor fi și secretarul de stat din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Dan Chiru, comisarul general al Gărzii Naționale de Mediu – Andrei Corlan, precum și reprezentanți ai autorităților publice locale.


De la ora 16:40, ministrul Mircea Fechet va vizita lucrările realizate pe plaja Olimp, în cadrul proiectului de combatere a eroziunii costiere.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1456 secunde