Live Text Principalele probleme din sistemul medical, în discuţie la Prefectura Judeţului Constanţa

245

Articole de la același autor

În acest moment, în sala de ședințe nr. 2 a Prefecturii Constanța, au loc declarații de presă în cadrul cărora vor fi expuse concluziile primei ședințe aferente anului 2024 a Comisiei de Dialog Social.
 
La declarații participă, alături de Prefectul județului Constanța, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, și reprezentanți ai structurilor asociative în domeniu.


Luminița Nagy, director CJAS Constanța: Asa cum bine știți, au fost publicate actele normative la nivel național. Astăzi, pe parcursul discuției, s-au conturat puncte de vedere a tuturor instituțiilor. Vom intocmi propuneri pe seama a ce s-a prezentat astăzi și sperăm ca și după data de 30 iunie se vor găsi resursele necesare.




Gabriela Dascal, președintele Colegiului Medicilor Constanța: Tot ce evoluează în direcția economică pune presiune pe sistemul medical. Avem nevoie de toți oamenii din societatea civilă, nu numai de noi. Sper să se găsească o decizie corectă.




Adrian Barbu, medic neurolog: Ar fi bine să existe finanțarea necesară astfel încât să putem găsi și elementul uman care să susțină sistemul medical. Medicina prespital este, în acest moment, subfinanțată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5981 secunde