Pro și contra centralelor de apartament. "Câtă poluare generează?"

997
5
Pro și contra centralelor de apartament.

Articole de la același autor

Reprezentanții Patronatului Investitorilor Autohtoni (PIAROM) afirmă că numărul de persoane care folosesc centrale individuale de apartament a crescut considerabil în ultima perioadă, în detrimentul folosirii încălzirii centralizate, pentru că statul nu asigură căldură atunci când populația are nevoie. Mai mult decât atât, aceștia consideră că centralele de apartament nu sunt o soluție viabilă pe termen lung, din cauza noxelor pe care acestea le emit și a prețului gazului, care ar putea să crească în viitor. 


"Centralele de apartament au fost răspunsul firesc al omului care nu dorește să înghețe. Oamenii au găsit această soluție de moment, dar care nu poate fi o soluție viabilă. În primul rând, pentru că, deocamdată, nu monitorizăm și nu știm câtă poluare generează centralele de apartament și care e riscul de îmbolnăvire a populației. În al doilea rând, datorită interesului de chimizare a gazelor naturale din țările dezvoltate industrial, prețul gazelor naturale, chiar dacă acum nu crește, va avea o altă evoluție", a declarat Cristian Pârvan, președintele PIAROM.


Comentează știrea

petrica
17 octombrie 2016
da asa este!

da asa este !cet-ul nu poluaza,centralele pe carbune nu poluaza,vacile nu poluaza,hardughile care merg prin constanta si nu te vezi de fum nu poluaza,nici carutele tiganilor care lasa animalele sa se usureze pe trotuar sa u strada nu poluaza si nici autoturismele pe motorina care merg cu ocoada de fum in spate nu poluaza,hai sicrir!

EGO
17 octombrie 2016
Centrale

Cine-i Cristian Parvan asta ?Bravo Mirela....un articol nemaipomenit...!

bula
17 octombrie 2016
?

Toti care scriu asemenea articole iau int-un fel sau altul bani de la CET sau radet.Radet-ul o sa dispara si ei raman fara "obiectul furtului"!

Mișu
17 octombrie 2016
Bulă

Bulă, prost ai fost si prost ai rămas!

Răspuns la: ?
Adăugat de : bula, 17 octombrie 2016
Toti care scriu asemenea articole iau int-un fel sau altul bani de la CET sau radet.Radet-ul o sa dispara si ei raman fara "obiectul furtului"!
Radu
18 octombrie 2016
centrale

Sunt intru totul de acord cu Petrica,aici era singura noastra bubă,centralele pe gaz,restul e totul eco.O tampenie mai mare nici ca se putea.Da,si daca va costa de 2 ori mai mult gazul tot e mai rentabil pentru o familie,poate nu ca bani,dar confortu termic e de 1000 de ori,asa ca n-o mai tineti in dementa ca o sa fie scump,ca nu se merita sa va debransati,ca nu e rentabil.O minciuna sfruntata,eu am centrala de 4 ani si e fffff bine,cand vreau 25° am 25°,cand vreau 20° am 20°,asa ca poti sa controlezi si costurile dar cel mai important este confortul,simplu si usor.Asa ca dragi constanteni ,treceti imediat pe centrale si o sa aveti cea mai mare satisfactie,cand e cald,chiar nu mai conteaza suma cheltuita."Iarna nu-i ca vara"- citat celebru :))))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2796 secunde