Produse la jumătate de preț și cadouri speciale, la magazinul Tonis

418
Produse la jumătate de preț și cadouri speciale, la magazinul Tonis - tonis-1473869269.jpg

Articole de la același autor

Electrocasnice și produse audio-video, telefoane și tablete, promoții și reduceri. Așa cum și-a obișnuit cumpărătorii, magazinul Tonis din Constanța vine cu o nouă surpriză: Zilele Clientului. 


Așadar, de pe 15 până pe 17 septembrie, magazinul Tonis, situat pe bulevardul Ferdinand, nr 22, oferă tuturor celor care-i trec pragul, reduceri și cadouri speciale.
 
În timp ce peste 350 de produse pot fi cumpărate la jumătate de preț, clienții vor fi răsplătiți cu cadouri la achiziții de peste 500 lei. Și asta nu este tot! Primii 30 de clienți care intră în magazin vor beneficia și ei de cadouri speciale. Și cum copiii nu pot fi neglijați atunci când vine vorba despre jocuri, stația Predator stă la dispoziția micilor pasionați de tehnologie. 


O altă "vedetă" a evenimentului este imprimanta Epson, clienții având posibili-tatea de a-și scoate gratuit două, trei poze de persoană, pentru a se con-vinge de fiabilitatea și performanțele unui dispozitiv atât de necesar. 


Pe lângă reduceri de până la 50%, jocuri cu premii pentru copii, pro-moții la sute de produse și cadouri nenumărate, Zilele Clientului vin la pachet și cu bonusuri la cumpărare. 


Așadar, de pe 15 până pe 17 septembrie, bifează în agenda zilnică și o vizită la magazinul Tonis, ca să-ți achiziționezi gadgetul sau electrocasnicele mult dorite la prețuri reduse. Profită de ocazie, căci din cele aproximativ 150 de cadouri unul poate fi al tău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4352 secunde