De vineri

RADET Constanța nu mai furnizează căldură

1191
7
RADET Constanța nu mai furnizează căldură - 18martiefondjongleriirepartitoar-1366144012.jpg
Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice Constanța a decis ca, începând de vineri, 19 aprilie, să oprească furnizarea încălzirii în municipiul Constanța. 

"Decizia vine ca urmare a evoluției în creștere a temperaturilor exterioare, dar și pentru că ne-am consultat atât cu Uniunea Asociațiilor de proprietari, cât și cu alți consumatori. În aceste condiții, începând cu data de 19 aprilie, RADET va furniza doar apă caldă de consum, în regim non-stop, așa cum i-am obișnuit pe consumatorii noștri", explică purtătorul de cuvânt al RADET Constanța, Liliana Enache.

Și, cum odată cu îmbunătățirea vremii, proprietarii de apartamente se preocupă și de lucrările de reparații ale propriei instalații de termoficare, RADET le recomandă să apeleze numai la agenți economici autorizați în domeniu, care pot garanta calitatea lucrărilor. Atragem atenția că, în cazul înlocuirii instalațiilor interioare, executantul trebuie să respecte configurația proiectată și să respecte diametrul interior al țevilor conform fișei tehnice a imobilului. 

Comentează știrea

petrica
17 aprilie 2013
de ce?

de ce se opreste caldura ? ne trebuie caldura pana in vara cum o sa mai ia prime si salarii cei de la radet? oare nu va ginditi la bietii oameni pe care ii vezi plimbindu-se cu salopete inscriptionate sau in masini noi cu sigla radet

admirator
17 aprilie 2013
cum se face

ca-n comunism aveam apa calda non-stop, fara tevi de recirculare a apei(calde) iar acum stam si cateva ore pina se incalzeste apa la robinet? Cand veti lasa pe piata doar apometre ce contorizeaza si temperatura apei furnizate?

SEIKO
17 aprilie 2013
VREM ANCHETA DNA!

DNA-ul si RADET CONSTANTA are aceleasi problema ca la BUCURESTI de ce nu extindeti ancheta???? ALO, se-aude de aici din Republica Mazare???????????

traian
17 aprilie 2013
scumpire radet

in ziarele de azi oprescu anunta scumpirea gigacaloriei...pai acu 2 saptamani zicea ca da caldura gratis ....ha ha ha

Specialist
17 aprilie 2013
Cum adica se opreste caldura?

Stiu ca acum cativa ani s-au bagat o graoza de bani pentru automatizare CET si a centralelor termice. In acest caz nu inteleg ce inseamna sa se inchida caldura. Un sistem de incalzire automatiza functioneaza functie de temperatura exterioara. Pai atunci de de s-au mai bagat atatia bani daca cazanele de incalzire sunt operate manual. Dar poate ca alta este chestia cu oprirea caldurii; sistemul de transport al agentului termic este asa de prost incat se pierd 2/3 din energie numai la transport pe care ghici cine o plateste. Centralale autoamtizate la temperaturi exterioare mai mari de 15 C timp de 2 pornesc automat si la mai mult de 17 C timp de 5 ore se opresc. Nu poti investi in sisteme performante cand inchizi caldura tot manual.

luk
17 aprilie 2013
caldura

Mai lasati caldura si in sezonul estival ca sa nu fie diferenta de temperatura pt sezonisti cand vin de la plaja va rog mult

alex
20 aprilie 2013
.

apa calda in regim non stop? ce glume au cei de la RADET...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3536 secunde