Scandal mocnit pe plajele lărgite: Românii nu vor avea beach bar-uri nici anul viitor

595
Scandal mocnit pe plajele lărgite: Românii nu vor avea beach bar-uri nici anul viitor - scandal-1666182618.jpg

Articole de la același autor

Plajele lărgite, din nou motiv de ceartă. Nici anul viitor, administratorii nu vor avea voie să amenajeze terase pe plajele lărgite. Este decizia Ministerului Mediului care se ocupă de înnisipare. Nemulțumiți sunt și primarii care vor ca plajele să intre în administrarea lor, potrivit Realitatea


Administratorii de plajă sunt în continuare nemulțumiți că nu pot amenaja beach baruri decât foarte departe de mal. Aceștia acuză autoritățile pentru măsurile haotice.

"Nimeni nu poate să-și facă un business plan pentru 2 ani, nu poate să investească în plajă. Nu poate să cumpere șezlonguri, să facă un beach bar neștiind dacă peste 2 sau 3 ani plaja va fi în continuare a lui", a afirmat Răzvan Dobre, manager de hotel. 


În replică, ministrul Mediului Tanczos Barna aruncă responsabilitatea la autorităţile locale.

"Pentru beach bar-uri, înțeleg că este o problemă pe plan local, că nu există posibilitatea construirii lor, fără plan de urbanism. Acolo probabil va trebui să găsim împreună cu Ministerul Dezvoltării o excepție de la regula generală, să asigurăm construcții temporare pe perioadă scurtă care să servească acestui scop", a arătat ministrul Mediului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4983 secunde