Schimbare importantă pentru taxa de pod. Ce trebuie să ştie şoferii

365
1
Schimbare importantă pentru taxa de pod. Ce trebuie să ştie şoferii - taxa-1666701942.jpg

Articole de la același autor

Șoferii vor putea, începând cu luna noiembrie, să achite rovinieta și taxa de pod prin intermediul unei platforme online, potrivit RomâniaTV


Prin oficializarea unui ordin al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii (MTI), românii vor putea să plătească rovinieta și a taxa de pod, începând cu luna viitoare, direct de pe platforma online ghișeul.ro.


Este vorba despre Ordinul nr. 2.130 din 10 octombrie 2022 pentru modificarea și completarea anexei la Ordinul ministrului Transporturilor nr. 1.463/2018 privin aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere- S.A. a tarifului de utilizare și a tarifului de trecere.


Ordinul va fi pus în aplicare începând cu data de 16 noiembrie a acestui an.

„Sistemului naţional electronic de plată (SNEP) dezvoltat şi operat de Autoritatea pentru Digitalizarea României, denumită în continuare A.D.R., disponibil la adresa www.ghiseul.ro şi utilizat de CNAIR – S.A. în calitate de distribuitor”, conform literei f de la articolul 1 al ordinului.


Comentează știrea

Fetestean
26 octombrie 2022
Fara ghisee la pod

Ghiseele de incasare a taxei de pod trebuie desfiintate .Ele sunt sursa cozilor kilometrice de la Fetesti .Sunt atatea posibilitati sa platesti taxa incat ghiseele nu i-si mai au rostul .

Pagina a fost generata in 1.0832 secunde