Sfidare la adresa românilor! PSD a lansat petiția "Susțin Guvernul Grindeanu"

3757
22
Sfidare la adresa românilor! PSD a lansat petiția

Articole de la același autor

Țara noastră traversează un moment de instabilitate. Dar cu cât clasa politică este mai dezbinată și mai năucită de efectele propriilor decizii, luate mișelește în toiul nopții, cu atât mai mult oamenii devin mai uniți, un glas care strigă tare după dreptate și al cărui ecou năruie speranțele penalilor care visează o libertate nemeritată.

Știm cu toții că, imediat după ce s-a anunțat faptul că guvernanții au adoptat cea mai toxică ordonață de urgență, România s-a trezit. Și la propriu, căci totul s-a întâmplat după orele 21,00, dar și la figurat, căci țara noastră a renăscut! PSD este la guvernare de nici două luni și a reușit să scoată în stradă sute de mii de oameni revoltați, și asta spune cam totul.

Ca o replică la cel mai mare protest post-decembrist, PSD-ul, mânat cel mai probabil de Liviu Dragnea, păpușarul care coordonează în interiorul partidului, departe de public, a lansat o petiție prin care cere ... susținerea Guvernului Grindeanu!

"PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției. Noi spunem fiecărui român: îndrăznește să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulți români în clasa de mijloc. Fiecare cetățean și fiecare familie care muncește din greu trebuie să aibă șansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educație de top, servicii medicale de calitate și bani pentru a-și permite o vacanță pe an, în familie. PSD vrea să readucă România pe creștere și să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc", este textul petiției.

Dacă social democrații cred că printr-o petiție pot stăvili revolta românilor, care au făcut front comun împotriva corupției, se înșală amarnic. Și le răspundem că DA!!, vom ieși în stradă și azi, și mâine, și poimânie și cât este nevoie. Altă întrebare?






Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Sion
3 februarie 2017
poporul

Dupa alegeri, infractorul Dragnea ne avertiza ca poporul a hotarat PSD si.. "ciocul mic' pentru ceilalti. Sa zicem ca acum vor veni cu tot atatea semnaturi, cate voturi au avut. Si? Ne va flutura iarasi vointa poporului. Asa au facut si comunistii dupa instalare: au restrans o serie de drepturi si libertati pentru popor si in binele poporului, si au facut sau modificat legi in favoarea lor, pana cand, tot spre binele poporului, i-au pus calus in gura, catuse la maini si jugul pe grumaz. Sper ca in cei 27 de ani de la inlaturarea comunismului ca sistem de conducere, majoritatea acestui popor sa fi invatat ca cel mai de pret lucru este libertatea si ca singura perspectiva de dezvoltare si de pastrare a demnitatii este existenta si apararea statului de drept.

bonifacio
3 februarie 2017
.......

infractorul dragnea ne lasă o singura opțiune , lupta de strada. o s- o primească.

Cristi
3 februarie 2017
morții PSD

Nu ies în stradă că sunt cam morți, dar în Dragneastan morții pot să voteze și să semneze...

DODO
4 februarie 2017
care popor ?

Voi repeta zilnic pina voi fi sigur ca le intra in cap la toti PSD-istii : ATI LUAT 3 MIL. DE VOTURI DIN 18 MIL RESTUL NU V-AU VRUT ASA CUM NU L AU VRUT NICI PE PNL . NU BAGATI DIFERENTA IN TRAISTA VOASTRA SI NU VA MAI ERIJATI IN REPREZENTANTI AI POPORULUI CA TARA ARE PESTE 20 MIL DE SUFLETE Johanis v-a dat clasa cu peste 7 mil.de voturi

Doru
4 februarie 2017
Da !

Sustin zisul guvern , asa cum franghia sustine pe spanzurat ...

ANGELICA
4 februarie 2017
SUSTIN GUVERNUL GRINDEANU

da sustin guvernul GRINDEANU !!!!!!!! BRUSC CUM PRESEDINTELE NU MAI ARE GUVERNUL LUI NIMIC NU MAI ESTE LEGAL SI CORECT. SUB OBLADUIREA LUI CIOLOS ABUZURILE IN JUSTITIE AU CONTINUAT, TARA A FOST SUBMINATA . DRAGNEA ESTE CONDAMNAT POLITIC PENTRU CA A INDEMNAT ROMANII LA VOT CEEA CE ESTE DEMOCRATIC. TARA ESTE PLINA DE ABUZURI PRESEDINTELE SA FACA APEL LA CALM SI RESPECTAREA CONSTITUTIEI

Tomitanul
4 februarie 2017
ANGELICA CA CALICA

Aoleuuuu Angelicooooo, tu stii ca esti idioata , de ce vrei ma fata sa te stie toata lumea si de cretina?Pai chiar asta cere presedintele :respectarea Constitutiei! Daca guvernul respecta Constitutia , nu dadea Ordonantele pe teme de justitie-( ceea ce este neconstitutional),si noaptea, si hoteste ,ci le dezbatea ca legi organice in Parlament nimeni nu iesea in strada, tu nu mai trebuia sa-l sustii pe Grindeanu si Presedintele statea cuminte la Cotroceni si tot romanul astepta sa reverse guvenul PSD laptele si mierea promise in campanie.Acum ai priceput?

Un roman
4 februarie 2017
STAT NATIONAL

Alina Radu de unde ai tras tu concluzia ca PETITIA PSD-ului este o sfidare la adresa romanilor? Pe mine m-a onoreaza PETITIA pt ca i-mi da dreptul sa-mi exprim parerea, nu toti romanii gandesc ca tine si cei care demonstreaza pt instaurarea securistilor de la DNA. Johanis a declarat ieri in Malta ca are incredere in romanii lui. Asta inseamna ca cei care nu sant de acord cu Johanis, nu santem romanii lui? Nici nu vreau sa fiu "romanul lui" Johanis nu m-a reprezinta din moment ce numai anumiti romani sant ai lui. Johanis a impartit tara in doua, in "romani mei " si romanii care nu sant ai lui. In cazul acesta cum ramane cu impartialitatea? Eu stiu ca presedintele trebuie sa-i reprezinte pe toti cetetenii Romaniei, sa medieze nu sa instige asa cum face el. Johanis , PNL-ul USR-ul si PMP-ul reprezinta fortele negative , sant impotriva a tot ce este romanesc . Eu refuz sa ma las manipulat de FACEBOOK si de SOROS. Nu vreau globalizare, nu vreau UE, eu sant pentru STATUL NATIONAL , condus de romani pentru romani, pastrarea identitatii noastre nationale. Johanis nu este roman si nu poate sa reprezinte nici macar un singur roman

Bronx
4 februarie 2017
reperentule

repeta ca vei ramane cu repetatul,ce ai facut in decembrie?ai fost la vot?acum taci si inghite!

Răspuns la: care popor ?
Adăugat de : DODO, 4 februarie 2017
Voi repeta zilnic pina voi fi sigur ca le intra in cap la toti PSD-istii : ATI LUAT 3 MIL. DE VOTURI DIN 18 MIL RESTUL NU V-AU VRUT ASA CUM NU L AU...
turturica
4 februarie 2017
tomitanul si dodo

acestti imbecili nu au nici o sansa ,sunt spalati rau pe creier,daca au avut ,dar nu cred.stalin pe langa voi si altii era mic copil .nu credem ce vreti voi ,s-a zis cu noi.werner are si el romanii lui. doamne cata imbecilitate pe acest pamant numit romania . ce ar spune membrii usr ,pnl sa le fie publicate nr. lor de telefon,adrresele sa aibaparte de friigidere pline ,de blesteme si alte nerozii.

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Social : CÂND SCOATEM CONSTANȚA DIN TRANȘEE?
Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Dragnea, Constanța îți mulțumește!
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Pagube colaterale
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Dumnezeii infractorilor
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Marea "ieșeală" a PSD!
Pagina a fost generata in 1.2616 secunde