Solidaritate cu victimele incendiului din cartierul KM 5

1154
1
Solidaritate cu victimele incendiului din cartierul KM 5 - solidaritate-1640028714.jpg

Articole de la același autor

Foarte mulți oameni, atât din Constanța, cât și din țară sau de peste hotare, și-au manifestat dorința de a-i ajuta pe cei care, în pragul sărbătorilor de iarnă, au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

În cursul zilei de luni, 20 decembrie, a fost activat contul bancar în care se pot face donații, RO77BTRLRONCRT0525818102 RON, deschis la Banca Transilvania. Titular este Asociația de proprietari Prel. Sergent Nicolae Grindeanu nr. 6.

13 familii s-au mutat deja în apartamentele din Mamaia puse gratuit la dispoziția lor de un dezvoltator imobiliar. „Asistenții sociali din cadrul D.G.A.S Constanța țin legătura în permanență cu locatarii afectați de incendiu. Dacă mai există solicitări în acest sens, nu trebuie decât să comunice acest lucru”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Între timp, la locul imobilului ars, echipele de curățenie continuă igienizarea, iar cei de la RAJA acționează pentru refacerea instalației de apă și canalizare. Pentru că siguranța bunurilor rămase în urma incendiului este foarte importantă, echipajele Direcției Generale Poliția Locală sunt pe teren pentru a securiza zona, 24 de ore din 24. 



Comentează știrea

RR
21 decembrie 2021
Nic Grindeanu 6

Cinste omului care si a pus la dspozitie apartamentele pt a caza persoane sinistrate!Bravo!

Pagina a fost generata in 0.5426 secunde