Un elev a fost amenințat cu bătaia de un coleg, dacă nu plătește 30 de lei pe zi, taxă de protecție

647
Un elev a fost amenințat cu bătaia de un coleg, dacă nu plătește 30 de lei pe zi, taxă de protecție - bullying0-1683220375.jpg
Un adolescent de 16 ani a ajuns după gratii pentru că și-ar fi șantajat și amenințat un coleg cu bătaia. Acesta din urmă trebuia să plătească zilnic o taxă de 30 de lei, în caz contrar risca să ia bătaie. Mama victimei a aflat de calvarul prin care trece fiul său și l-a reclamat pe agresor la Poliție, scriu jurnaliștii de la Reporter Buzoian.


Tânărul de 16 ani își contactase victima prin intermediul rețelelor sociale, spun polițiștii. În mesajele trimise îi punea în vedere adolescentului cu un an mai mare că, dacă nu achită zilnic o taxă de 30 de lei, va fi bătut. Mama victimei a aflat, însă, de amenințări și de șantajul la adresa băiatului ei și a făcut, pe numele agresorului, o plângere la Poliție.


„La scurt timp după sesizare, polițiștii de investigații criminale sprijiniți de polițiști de proximitate au depistat principalul bănuit, un buzoian în vârstă de 16 ani. Bănuitul a fost condus la sediul poliţiei, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, pe bază de ordonanţă”, a transmis IPJ Buzău pentru sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8131 secunde