Ziua Gărzii Naționale de Mediu, sărbătorită în comuna Topalu de către elevi

7222
Ziua Gărzii Naționale de Mediu, sărbătorită în comuna Topalu de către elevi - x-topalu-1710324969.jpg

Articole de la același autor

Comisarii Gărzii de Mediu Constanța au sărbătorit Ziua Gărzii Naționale de Mediu în comuna Topalu, împreună cu elevii Școlii Gimnaziale nr. 1. În cadrul evenimentului, susțin reprezentanții Gărzii de Mediu Constanța, copiii și-au manifestat iubirea și grija față de mediul înconjurător.

Cei mici au realizat o expoziție de pictură, impresionându-i pe invitații lor. Expoziția de pictură a avut ca temă biodiversitatea. De asemenea, în cadrul evenimentului, a fost organizat un concurs de machete din materiale reciclabile. Elevii au arătat că se mândresc cu aceste proiecte și au fost foarte bucuroși să le prezinte într-o zi atât de importantă pentru mediul înconjurător.

Aceștia au pregătit și un moment artistic, cu poezii și cântece dedicate tematicii pe care au avut-o de pregătit. Au fost îmbrăcați în costume confecționate din materiale reciclabile și au transmis mesaje privind importanța și protejarea mediului înconjurător.

Pe 12 martie, în fiecare an, Garda Națională de Mediu sărbătorește ziua în care a fost înființată instituția. Marți, instituția a sărbătorit 21 de ani de la înființare. Din anul 2007, pentru a marca această zi festivă, comisarii Gărzii Naționale de Mediu organizează acţiuni de conştientizare, informare şi educaţie ecologică, prin implicarea unui număr de elevi, cadre didactice cât şi a reprezentanţilor instituţiilor publice locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.575 secunde