Garda de Mediu Constanța și-a prezentat bilanțul, în fața prefectului Silviu Coșa

241
Garda de Mediu Constanța și-a prezentat bilanțul, în fața prefectului Silviu Coșa - bilant-1708254830.jpeg

Articole de la același autor

Comisariatul Județean Constanța al Gărzii de Mediu și-a prezentat, zilele trecute, bilanțul activității pentru anul 2023. Prezentarea a avut loc în prezența comisarului general al Gărzii Naționale de Mediu, Andrei Corlan, în cadrul unei ședințe de lucru. A fost prezent, de asemenea, și prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa.

Comisarul general, Andrei Corlan, a felicitat întregul colectiv al Comisariatului Constanța, menționând că județul Constanța se situează în fruntea clasamentului pe țară, ocupând locul al doilea în ceea ce privește rezultatele activității desfășurate în cursul anului trecut.

Astfel, evoluția activității de inspecție și control din anul 2023 însumează un număr de 249 de inspecții planificate și un total de 191 de inspecții planificate tematice. De asemenea, pe parcursul anului trecut, comisarii de mediu din județul Constanța au efectuat 17 inspecții SEVESO, iar numărul celor neplanificate a fost de 1552. În perioada menționată, comisarii constănțeni au aplicat 76 de avertismente și 303 amenzi. Valoarea totală a amenzilor este aplicate este de 10.548.500 de lei. Nu în ultimul rând, totalul petițiilor soluționate de către Garda de Mediu Constanța în 2023 este de 477.

Activitatea de inspecţie şi control a Comisariatului Judeţean Constanţa s-a desfășurat cu un număr mediu de 15 comisari și 7 echipe de control.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5457 secunde